Tillbehör i paketen

Trots att alla våra enheter så som mobiltelefonen idag kan allt mer så tycks även behovet av tillbehör öka. Samtidigt som mp3 spelaren så gott som utrotats så kräver vi istället både hörlurar, högtalare och gärna även ett mobil dj-mixer. Detta är inte en det enda som man idag kräver som mobilägare, vilket har skapat extremt stor potential för dig som presentgivare! 

mobil som gåva

Högtalare

Då vi ändå har tagit upp högtalare som exempel kan det vara ett bra område att börja på. Det är viktigt att veta vilken typ av högtalare som kan vara intressant innan man köper. Om personen i fråga endast vill ha en mindre högtalare som hen kan ta med sig ut så brukar ett bluetooth-alternativ vara bäst. Om hen istället vill kunna lyssna på musik i hemmet så kan en större högtalare med docka istället vara bättre. Då brukar man även kunna ladda mobilen samtidigt som man dansar loss på vardagsrumsgolvet.

Skal

Mobiltelefoner är tyvärr inte oförstörbara, något som är en av anledningarna till denna produktkategorin. En av anledningarna säger vi på grund av att skal och fodral även spelar en annan stor roll, de ger dig som telefonägare möjligheten att göra din mackapär mer personlig. Redan Nokia 3310 som är vida känd för sin hållbarhet satsade stort på utbytbara skal. Den stora skillnaden är att de idag fästs utanpå telefonen istället för att vara en del av dess design.

Sidan iPhonebutiken.se har vi redan tidigare skrivit om och de har även i detta fallet en extremt passande tjänst. De gör det nämligen möjligt för dig att designa egna mobilskal, perfekt som en unik present!

Ställ

Sista förslaget vi tänkte gå in på är ställ till mobilen. Då telefonerna till allt större del har börjat användas som allt ifrån fickbio till receptböcker så dyker behovet att kunna ställe upp mobilen utan att hålla i den allt vanligare. Varianterna är här många, se bara till att det du köper fungerar till presentmottagarens mobil.