Sällskapsspel som present

Det var inte så länge sedan mobilerna var stora och klumpiga och att tanken att kunna spela över mobilen var närmast obefintlig. Sedan kom spelen Snake och Tetris och fängslade användarna. Idag har vi ännu större möjligheter för att spela alla möjliga spel på telefonen som vi i gamla dagar var tvungna att samlas runt bordet för under en trevlig spelkväll.

Men det är inte det samma sak att sitta på tunnelbanan i Stockholm och spela ett sällskapsspel på telefonen med en avlägsen tremänning i Göteborg som det är att träffas på riktigt och där hela den sociala dimensionen blir fullbordad. Att spela är kul och socialt. Ta en kväll hemma och slappna med vänner istället för att gå ut på krogen. En modern spelkväll kan vara en riktig höjdare så varför inte avsätta lite tid till att båda umgås och tävla på skoj.

Många roliga spel

Listan av spel kan göras lång och kan innehålla allt ifrån schack om man bara är två och känner för en mer seriös afton över en kopp te. Men är man fler så är det roligare om alla kan vara med och då finns det spel som Monopol, Finans, Fia med knuff, Jakten på den försvunna Diamanten, Trivial Pursuit och Alfapet. Det kan vara en trevlig “hembjudningspresent” som kan fögylla och göra kvällen ännu roligare för alla. Sällskapsspel som present är lika uppskattade idag som de var undert förra eller förförra decenniet.

Din bästa vänner kommer uppskatta det!

Tveka inte att köpa presenten och känn dig trygg när du dyker upp till nästa bjudning med Monopol under armen. De som inte gillar en social och trevlig kväll runt ett sällskapsspel tillsammans med drycks och snacks är kanske inte några muntergökar, den breda majoritet kommer garanterat visa på stort intresse. Satsa på att plocka sociala poäng hos dem som verkligen betyder något för dig socialt – det är just de vännerna som kan uppskatta en kväll med med Monopol eller Fia med Knuff!