Roliga prylar

Ibland behöver inte presenter vara allt för avancerade. Att endast köpa lite små roliga prylar och paketera det snyggt kan vara nog roligt. 

kvinna med present

Leksakslåda

Idag finns det internetsidor där man kan köpa en otrolig mängd olika leksaker billigt. Istället för att köpa en enda dyr så kan man istället köpa flera olika och lägga ihop till ett enda stort paket! Om man dessutom slår in alla dessa paket individuellt så får barnet en riktigt rolig överraskning. Det hela blir lite som ett ryska dockan-paket fast utan besvikelsen av den i slutet pyttelilla presenten!

Delikatesskorg

Om den som skall uppvaktas är lite större och uppskattar det goda här i livet så kan en delikatesskorg vara det bästa valet. Allt man då behöver göra är att införskaffa en korg samt saker som man tror att personen i fråga skulle gilla. Det kan till exempel handla om choklad, ölkorv, vin, whisky, kaffe eller frukt. Det viktigaste är som sagt att det är något mottagaren kan uppskatta.

Elektronikprylar

Om personen i fråga är mer elektroniskt inriktad så kan ett ihop-plock av till exempel USB-tillbehör vara en rolig present. De finns i en otroligt stor och galen variation och de brukar dessutom inte kosta allt för mycket. Exempel på passande usb-prylar är koppvärmare, dammsugare och underliga usb-minnen.