Roliga presenter

Vi har alla stått inför den, dilemmat att hitta på en bra gåva till någon som man känner och ibland inte känner. Man vill ta med sig något som tack för att man blev bjuden eller för att det är någons födelsedag. Plötsligt får man den geniala idén att man ska hitta på en rolig annorlunda gåva, alla andra kommer ju säkert med blommor, choklad eller en flaska vin. Då har jag ett tips till dig. Det finns roliga gåvor i form av böcker eller spel som inte är dyra, som är roliga och som fler än en person har glädje av.

När någon fyller år finns det alltid en massa klassiska gåvor att välja mellan. Presentkort kanske uppskattas men de är väl ganska tråkiga att ge? Det tycker i alla fall jag. Jag ger hellre bort saker som jag vet att personen i fråga skulle uppskatta eller gilla men aldrig få för sig att köpa åt sig själv. Det kan vara onödiga saker som samtidigt har en funktion. En väckarklocka är tråkig i sig att öppna på sin födelsedag, men tänk om det är en väckarklocka som springer iväg när alarmet går igång och enda sättet att få ringandet att sluta är att springa efter den? Det kommer att få dig att kliva upp på morgonen med ett leende på läpparna.

En bok är kanske inte den vanligaste gåvan att ta med sig men det finns en massa roliga böcker som till exempel boken Sanning eller Bullshit, en bok med roliga frågor och påståenden där du måste välja om det är sant eller påhittat. Med den boken kan du sysselsätta dig eller gäster och få goda skratt. Det finns också gott om spel som är den perfekta gåvan. Spel är perfekta eftersom dom oftast kräver att man är flera som deltar och därför är perfekt när man har gäster. Det finns spel som är spel om kunskap som till exempel Hur fan visste du det? eller spel som tar upp saker på det personliga planet liksom Sanning eller konsekvens.v

Inslagen gåvaEn bra sajt som jag ofta surfar till för att hitta allt som har att göra med fest eller party är Partykungen. Dom har inte bara roliga gåvor som jag tänkte berätta om utan också väldigt roliga maskeradkläder. Du kan surfa runt hur länge som helst och kolla deras utbud. Om du vill hitta en bra present att ta med dig så ska du kolla in sidan med roliga prylar. Sidan har roliga artiklar kring böcker, heminredning, spel och lek med mera.

Nu vet du hur du ska hitta roliga och uppskattade presenter nästa gång du blivit bjuden till någon. Det är bara att surfa runt och hitta något roligt, kanske även till dig.