Presenttips till hundälskare

Det finns många hundägare i Sverige och oddsen är nog ganska bra att man åtminstone känner en. Nästa gång det gäller att köpa present till denna kan man ta hjälp av några av våra tips!

shutterstock_280570211

Hundskor

Att ge en fin present till en hundälskares hund är praktiskt taget att ge dem en present och då kan det ju vara bra att satsa på något praktiskt. Inte alla hundraser är lämpade att bo så nordligt som vi gör och kan därför behöva ett par bra hundskor. Detta är dessutom extra bra om hunden måste gå på ytor som saltas under vintern.

Hundbok

Det finns många hundböcker på marknaden, de täcker allt från att träna valpar och hur man kommer igång med hundsporter som agility till första hjälpen för hundar och hur man bättre lär sig att förstå hundars kroppsspråk. För att hitta en bra bok som passar ägaren i fråga kan man använda sig av bokrecensionssajter.

Hundprydnadssaker

Somliga hundägare uttrycker sin kärlek för hundar inte bara i hur de sköter om sina riktiga hundar, de väljer även att pryda sitt hem med bilder av hundar och prydnadssaker som liknar hundar. Till dessa personer kan man ju kolla runt efter saker som porslinshundar att ge bort. Ett annat tips är dock att ge dem ett presentkort för att få sin hund 3D-skannad och utskriven som en figur som förevigar minnet av deras bästa vän.

Hundupplevelse

Ett annat tips är att ge dem möjligheten att fara och göra något roligt tillsammans med sin hund, en riktigt hundupplevelse med andra ord. Detta kommer att vara roligt för både hunden och husse/matte och ger dem chansen att få göra något de förhoppningsvis aldrig gjort tillsammans innan.

Hoppas vi gett er några tips ni kan använda nästa gång en hundälskare i er gemenskap fyller år!