Presenttips för prylnörden

Vad ska man köpa till en som har allt, som älskar prylar och framför allt teknikprylar. Kanske denne redan har den nyaste telefonen och den nyaste surfplattan. Då har vi ett bra tips, köp några bumpers eller skal som din vän kan pimpa sina teknikprylar med.

mobil-case Mobiltelefonen, eller rättare sagt, accessoarer så som skal, fodral och bumpers till mobiltelefonen, är verkligen den nya innegrejen.  Idag ser vi människor med sin mobil överallt, på stan, på föreläsningen och ibland även på sjukhusen. Vad gjorde människan innan dagens smart phones kom? Du kan idag, genom din mobil, visa din stil och din smak och det är idag många som har olika skal som de byter mellan beroende på dagens outfit.

Därför är det en perfekt present att ge din vän som redan ”har allt” ett snyggt skal till dennes mobil. Har denne redan ett får den ett nytt skal att lägga till samlingen. Idag finns det otroligt många olika skal och fodral att välja mellan.

Att mobilen blivit het råder det inga tvivel om. På posh24 finns en artikel upplagd med bilder på kändisar och deras mobiler, kändisarna går inte ett steg idag utan sin mobil. Om man tänker på det så är det vanligt att mobilen hänger med på modebilderna i skvallertidningarna. Mobilen visar på stil, tycke och smak.