Presentkort?

Presentkort sägs ofta vara en fantasilös och tråkig present men numera finns det presentkort till så mycket mer än vad det gjorde förr så om man är osäker på vilken present som skulle uppskattas är presentkort ett mycket bra presentkortalternativ.

Och vem blir inte gladare att själv få välja present än att få något som de inte gillar och eventuellt måste lägga ned tid på för att byta? För att göra det lite roligare så tänk på att du numer kan köpa presentkort på t.ex systembolaget, ticnet, resebyråer och flygbolag vilket ändå gör presentkortet lite annorlunda. Har du dessutom riktigt bråttom så säljer numera de flesta matbutiker någon form av presentkort antingen till H&M eller till någon sorts upplevelse som t.ex vinprovning eller middag.

Du kan även beställa presentkort på nätet. Ett annat roligt tips är butiken Svenskt tenn i Stockholm som har egna mynt som presentkort. Dessa finns i valörerna 100, 500 och 1000 kr. Mynten kan endast lösas in i deras butik på Strandvägen 5 i Stockholm men de kan beställas på nätet om man inte har möjlighet att besöka butiken för att köpa dessa.