Presentkort som present?

Att köpa presentkort kan ju tyckas fantasilöst, men vad gör man när fantasin tryter och du inte alls kommer på något. Ett presentkort kan ju verkligen lösa mången problem. Och framförallt, mottagaren får ju faktiskt köpa vad man vill och det man verkligen behöver. Och blir säkert glad för det.

Present-kortPresentkort på kläder fungerar för det mesta, vet du att personen i fråga har länge funderat på att köpa en ny klänning eller blus så kan det ju vara läge att köpa ett presentkort på just den butiken du vet hon brukar handla. Eller att din man har surrat om den där skruvdragaren i nästan ett år nu, ja, men knalla iväg till närmaste affär som säljer sådana och köp ett presentkort och skriv något om att ”nu kan du köpa något när du inte är så dragen, detta hjälper dig hålla in magen”, ja det kanske inte var det bästa rimmet, men skriv något roligt och överraska honom kanske trots att det inte är hans födelsedag.

Om ni vet att någon ska ut och resa så går det ju att köpa resecheckar i present till dessa, en säkert uppskattad present. Eller till era ungdomar kan ni köpa presentkort på musik, eller DVD filmer på nätet så dom kan köpa lite ny musik eller den senaste filmen dom önskat sig. Som sagt, presentkort kan vara en bra lösning om man inte kommer på vad man ska köpa för något.