Presentalternativ

När man ska ge bort något är det lätt hänt att man fastnar i ett visst tänkesätt, kanske man helt enkelt ger samma sak om och om igen, en blomma, en liten prydnadssak, en flaska vin, eller något annat. Men det kan vara roligt för båda om man skulle ta och variera sig något.

shutterstock_238159816

Upplevelser

En present behöver inte vara en sak som ställs på en hylla, läggs i en låda eller används i något utsträckning, det kan lika gärna vara möjligheten att få göra något nytt. Detta kan vara allt från att få en massage till att hoppa fallskärm!

Humoristiskt

Ibland är det mer själva givandet av saken som är det som räknas, inte vad den egentligen ska användas till. När detta är fallet ska man satsa på något roligt som sådant man hittar i Buttricks skämtsortiment.

Användbart

Vi har alla någon gång hört nära och kära prata om saker de önskar att de hade, saker som skulle vara så praktiska att ha i hemmet, i bilen, när man är ute och reser, med mera. Ibland kan det vara bra att lägga dessa saker på minnet och faktiskt se om man inte kan köpa något som passar in i denna kategori.

Andra förslag

Det finns mycket mer att föreslå än man bör trycka in i en enda artikel, läst därför även andra rekommendation på denna sajt.