Moderna presenter

Att få presenter är som alla vet väldigt roligt. Lika roligt som att få presenter, precis lika roligt är det att ge bort presenter. Något som nästan alltid funkar i presentväg är någon form av modern present som känns både ny och fräsch. Här nedan följer några tips på moderna presenter som man kan ge bort.

Tjänster

Vill man ge bort en present som känns riktigt modern ska man givetvis ge bort en tjänst av något slag, som till exempel en biltvätt, en storstädning av hela huset, hjälp med trädgården eller varför inte service på bilen under ett helt år. Det finns också underhållningstjänster som Spotify, iTunes och Netflix som ger personen tillgång till tusentals låtar och filmer.

Upplevelser

Någon form av upplevelse är kanske något av det mest moderna man kan ge i present i dagsläget. Ett bra tips om man ska ge bort en upplevelse är att ta reda lite på vad personen i fråga är intresserad av och sedan utgå ifrån det. Rör det sig om en bilintresserad person kanske denne skulle uppskatta att få köra Ferrari medan en dryckesintresserad person bäst skulle uppskatta en vinprovning.

Prylar

Vill man ge bort en pryl finns det alltid något modernt att hitta i teknikaffärer eller liknande eller vad sägs om ett miljövänligt campingkök med möjlighet att ladda olika prylar under tiden man lagar mat. Något som alltid går hem när det gäller prylar är tillbehör till smartphones som till exempel ett skal eller liknande.