Julklappstips 2015

Hösten är den perfekta årstiden att börja fundera på julklappar, det är aldrig något man ska göra först när snön har kommit. Här kommer ett par tips man kan överväga.

1256856-christmas-presents

Snug Rug Delux

Att ha det varmt och skönt under vintern är ju helt klart ett topprioritering för många, men att bara svepa in sig i en filt lämnar ju en oförmögen att göra både det ena och det andra. Det är här som en filt med ärmar kommer in i bilden.

Super Retro Trio Multikonsol

Retro och nostalgi har alltid varit stort på ett sätt eller annat, alla som växte upp med klassiska 8- och 16-bitspel har nu en perfekt chans att damma av alla gamla kassetter och spela dem i denna konsol som kan köra NES-, SNES- och Mega Drive-spel.

iPhone / iPad / Apple Watch

Man kan ju inte komma undan att smartprodukter alltid är en favorit bland många, det kommer ju ständigt ut nya modeller som kan vara attraktiva när det gäller att lägga något under julgranen.

Stirr – Automatiskt Såsvisp

För kocken inombords kommer det ständigt ut nya produkter, men ibland är något så bra att det faktiskt inte kommer en uppdatering år efter år. Detta är fallet med Stirr, en liten manick man bara ställer ned i såsen medan den är på pannan så rörs det kontinuerligt om och ens händer lämnas lediga att hålla koll på allt annat i köket.