Hårvårdsprodukter som present

Har du svårt att hitta en bra present till någon som fyller år? Kanske är det en person som har allt och som köper det denne vill ha då det behövs. Då kan ett bra tips vara att ge bort någon form av förbrukningsprodukt som denne använder. Med förbrukningsprodukt menar jag bland annat parfym, hårvårds eller hudvårdsprodukter. Det är alltid något som går att använda och som behövs, både till män och kvinnor, gamla eller unga. Ett bra tips är att handla dina presenter online. Då slipper du passa öppettider och stressa runt till olika fysiska butiker, du kan istället sitta hemma i lugn och ro hemma och surfa runt och hitta den perfekta presenten för dig.

Hårvårdsprodukter

Present

En perfekt present för både män och kvinnor som har allt, är hårvårdsprodukter. Det används av alla och behövs dagligen för att hålla sig fräsch och snygg. Du kan välja mellan lite olika produkter beroende på vem det är som ska ha presenten. Jag har hittat en ny produkt, som är väldigt inne och rätt nu, nämligen Argan Secret. Det är en produktserie som är helt sulfatfri, fylld med arganolja, willowbark och hampaolja, perfekt för torrt och skadat hår. Jag har hittat en sida på Internet som säljer dessa produkter och som har kampanj nu. Produkterna finns som schampo, conditioner, hår olja och en ”leave in” produkt.

Parfymer

Vi har tittat lite på vad som gäller på parfymsidan inför sommaren 2013. När det börjar närma sig sommar brukar det alltid vara några specifika dofter som brukar framträda, som förknippas med sol, bad och ljuva sommar brisar. En av dessa dofter är kokos, vilken antingen älskas eller hatas. Personligen älskar jag den och jag blir lika sugen varje sommar. Jag förknippar den med sol och många långa sommarnätter. I sommar är det några av de större parfymtillverkarna som anammat detta, nämligen Esteé Lauders nya Bronze Goddess och Panos doft Coco Sun. Dessa två har en mild mjuk doft som kan användas rikligt hela sommaren.

För män så ökar marknaden på parfymer från år till år, kanske tack vare alla kändisar som tagit fram egna parfymer. Några populära dofter för sommaren 2013 är Dior Homme Cologne och Burberry Summer for Men. En parfym som håller sig stadig, som även är stark i sommar är Aqua di Gio Homme. Så är det en man som behöver en uppskattat present skulle jag rekommendera den!