Ge bort en chans att vinna

En present är ett utmärkt sätt att visa sin uppskattning för en nära vän – det är nog de flesta av oss överens om. Men hur minskar du risken för stela leenden hos mottagaren när ni inser att han eller hon redan äger presenten i fråga – eller, ännu värre, inte alls delar din presentsmak? Ett smart sätt är att ge bort något som alla rimligen uppskattar: en chans att vinna stora pengar.

PresentDet finns ju massor av tillfällen när en genomtänkt present kommer väl till pass. När du vill tacka grannarna för en trevlig middagsbjudning eller för att de hjälpte dig att måla sommarstugan är en present en passande gest. Födelsedagar, konfirmationer och fars och mors dag är andra tillfällen där en present är ett givet inslag – för att inte tala om högtider som julafton. Vi är alltmer givmilda mot varandra och antalet presenter åt antingen oss själva eller andra slår ständigt nya rekord.

Men att köpa rätt present till rätt person är en utmaning – det vet alla som någonsin har försökt. Det ska vara något som passar personen i fråga utan att kännas varken för billigt eller för dyrt, och det ska helst vara något nytt och originellt också. Därför kan det vara skönt att ha ett säkert kort som i det närmaste garanterar en positivt överraskad mottagare. Alla uppskattar väl möjligheten att bli rik?

Det är nämligen en chans på stora pengar som du skänker till den du vill uppvakta med hjälp av en spelpresent. Variationen på vilka spel som du kan ge bort är stor: kanske vill du ge bort ett stort Stryktips eller V75 till pappa? Där kan nämligen de riktigt stora pengarna trilla in. Om mottagaren är en nybörjare inom spelandets härliga värld kanske det räcker med ett erbjudande om färre matcher på en kupong – och mottagaren är garanterad en stunds underbar spänning