Ge bort abonnemang

Ibland får man idétorka. Vad ska man köpa till sin partner, förälder, syskon eller kompis? Man vill köpa något som betyder något speciellt men samtidigt har man inte oändligt med pengar. Vad kan man ge som har en betydelse? Varför inte ett abonnemang?

GiftVi gillar ofta inte att binda oss till saker och ting. Man får lite panik av att bli låst. Men egentligen vill vi ha det. Tryggheten att det stämmer varje månad vad som än händer. Det är en gåva som återkommer varje månad eller vecka.

Det finns tonvis med saker som man kan abonnera på. Enklast är ju att telefonen men det kan lätt bli ganska dyrt att underhålla en annan persons telefonräkning samtidigt som ens egna. Kanske är det enklare att ge bort en prenumeration av personens favorittidning? Det är alltid lika roligt att komma hem efter jobbet och se att underhållningen man väntat på ligger i brevlådan.

Är det ett skönhetsintresserad person som ska få en present, varför inte ge bort ett abonnemang av hjälpmedel som stärker hår, hud och naglar samtidigt som det ger immunförsvaret en kick? På så sätt kommer man verkligen igång och kan se resultatet av din present i spegeln varje morgon.

Utöver det finns det prenumerationer och abonnemang inom det mesta. Man kan till och med ge bort matkassar nuförtiden. Tänk dig att lyxen att inte behöva åka handla på en månad eller flera? Att ingredienser till alla middag kommer hemlevererade. Det är lite mer kostsamt men för en person som inte kan laga mat, någon som älskar mat, eller någon som helt enkelt behöver en lite enklare vardag, kommer gåvan att var ovärderlig.

Ett tips är att tänka igenom om det är något som presentmottagaren brukar använda regelbundet. Är det en stor kaffedrickare? Sök efter ett kaffeabonnemang där han kan få färskrostade kaffebönor hemskickade en gång i månaden. Gillar hen musik så kan du titta efter någon streamingtjänst.

Kaffe

I vissa fall kan det vara roligt att kombinera abonnemanget med något tillbehör som man kan ge något fysiskt på dagen också. Kanske en kaffekopp i samband med kaffebönorna eller ett par hörlurar i samband med musikstreamingtjänsten. Det viktigaste är som med alla presenter att det passar mottagaren.