Foto – Bra present och minne för livet

Få andra presenter kan likt ett foto föreviga ett ögonblick du och någon som står dig väldigt nära delat. Vare sig det rör sig om en vän, förälder, syskon, släkting, partner eller barn, är det ett fantastiskt fint sätt att bevara ett minne.

 

 

Om man kommer på idén att ge bort ett foto i present åt någon är det såklart extra roligt om man väljer att göra något speciellt med det som gör presenten än mer värdefull för den som är uttänkt att ta emot den. Du kan till exempel välja att göra en fin förstoring och att sedan rama in fotot men en fin ram. På det viset blir fotot likt en tavla, något fint som man med stolthet kan hänga upp i hemmet och avnjuta under många långa år framöver.

Ett foto som skvallrar om forna upplevelser och bedrifter, har även en drivkraft i sig som lockar till nya äventyr. Tänk själv när du kanske haft en dag som rent allmänt varit grå och tung. Du kommer hem, kastar dig i soffan och får plötsligt syn på ett inramat foto från när du och din bästa vän tillsammans fotvandrat i de svenska fjällen. Du drar snabbt på smilbanden, ringer upp samma vän och inom loppet av några minuter är ett nytt uppslag i era liv planerade och ett nytt minne tar sina första stapplande steg att bli nästa foto att förevigas, nästa gång kanske på din väns vägg.

Ja, livet är fullt av överraskningar och tillfällen som bör dokumenteras och som man kan glädjas av om och om igen.