En liten roligare present

Om du absolut inte vet vad du ska köpa kommer vi här att tipsa om en väldigt rolig present. Det är frågan om en spermieformad äggkopp, och redan där kanske du undrar hur detta är möjligt. Jo, det norrländska designföretaget Starling & Grobba har tagit fram denna produkt som är gjuten i silikon och i en form som en spermie. För ett tag sedan så lanserades äggkoppen på en webbshop som dom själva öppnat och det kommer inom kort att lanseras fler spännande produkter från företaget.

eggcupÄggkoppen finns i fyra olika färger, röd, vit, svart och lime grön och är i förpackning om två och två. Och som present så passar den perfekt att ge bort, om du inte själv vill ha några stycket vill säga. Den kommer garanterat att locka till skratt vid överlämnandet av presenten och det blir en lättsam stämning. Priset är helt okay och vi tycker att en äggkopp är en rolig present att ge bort till dina vänner.

Om du funderar på till nästa påsk, eller varför inte till midsommar vad du ska köpa och ta med dig till festen hos dina vänner, passa på att surfa in på www.norrform.com och köp några förpackningar äggkoppar och det kommer absolut att bli festens höjdpunkt.