Doppresenter

Dop och namngivnings-ceremonier är något som är väldigt roligt att närvara på. Att få vara med när en ny liten krabat kommit till världen och får ha sin första egna stora dag, där namnet bestäms är något stort. Vi tänkte ge lite tips på några roliga och minnesvärda doppresenter som finns idag på marknaden.

Doppresent

Klassiska doppresenter

De första doppresenterna som kommer upp i minnet när när man tänker på dop är de klassiska tenn och silverpresenterna som varit populära tidigare år. En fin silverram med barnets namn på eller en vacker tandburk. Dessa presenter är idag något föråldrade och de är inte lika vanliga längre. Tyvärr är dessa presenter som oftast läggs undan och som inte kommer till användning vare sig av barnet eller föräldrarna. Vill man ändå ge något minnesvärt, som kan användas under lång tid och som ändå symboliserar dop är personliga namnsmycken en perfekt present. Idag finns det många stilfulla och namnsmycken, både på silverkedja och läderband där själva hänget finns i en rad olika former och utföranden. Gravyrbutiken.se är en webbshop som hängt med i tiden och satsar på moderna men ända tidlösa gravyrsmycken i snygg design. Något som blivit väldigt trendigt är att välja ett namnsmycke med läderband med ett hänge i stavform.

Praktiska doppresenter

Vill man istället satsa på en doppresent som är användbar för föräldrarna och barnet är det idag väldigt inne att ge en praktisk doppresent. Som nybliven förälder är det inte alltid så att ekonomin ger en utrymme att införskaffa allt som behövs för ett nyfött barn och då kan det vara välkommet att få några praktiska saker som doppresent. En perfekt doppresent för det ändamålet är att ge ett klassiskt lammskinn. Detta är något som kommer att komma till användning i många år som är praktiskt i så väl spjälsängen som barnvagnen. Gotlandsfarskinn.n.nu är en webbshop som säljer otroligt snygga fårskinn i riktigt bra kvalité utan tillsatta kemikalier eller ämnen som är farliga för det lilla barnet.

Ett annat tips på en praktisk present som barnet kommer att ha stor glädje och användning för är att köpa en leksak. Ett tips är att köpa en ”Sophie The Giraffe ”. Detta är en liten giraff som är perfekt för barnet att leka med och bita på. Leksaken består av 100 % naturgummi vilket gör att barnet inte får i sig farliga kemikalier som annars kan vara i dagens leksaker. Detta är en klassiker som många föräldrar önskar åt sitt barn.