Annorlunda och roliga presenter

Ibland måste man droppa alla regler och gå lite ”wild and crazy” när det är dags att jaga presenter. Här kommer tre stycken tips som är långt ifrån vanliga och som sannerligen kommer göra ett intryck på födelsedagsbarnet.

annorlunda presenter

Rymdmyror

Myrfarmarna som Nasa ifrån början tog fram som ett forskningsprojekt där målet var att se hur myrornas tunnelbyggnationer påverkades av tyngdkraften har sett nytt ljus. Numera kan du som privatperson inhandla dina egna rymdmyror. De kommer i en glasbehållare med gel, där gelen fungerar både som byggmaterial och mat, vilket gör dessa myror minst sagt lättskötta.

Kampfisk

En kampfisk är en rolig present som lär vara oväntad för de allra flesta mottagare av denna. Innan man ger bort en kampfisk till någon måste man dock vara på det torra med hur man tar hand om dem så att man kan delge den informationen med den som tar emot gåvan. Det gäller även att du har lite koll på vem personen i fråga är, så att du är säker på att den kommer ta hand om djuret väl. Annars finns det bättre lämpade presenter. Personen i fråga bör självfallet även ha kunskap om hur man sköter om ett akvarium och det var faktiskt inte länge sedan vi skrev om just detta här på sajten och därför så hänvisar vi er till denna artikel för mer information i ämnet. Informationen är även bra för dig, om det är så att du vet om att du kommer vara tvungen att inkludera ett akvarium i presenten.

Hattori Hanzo svärd

När vi ändå är inne i kampens tecken tänkte vi även passa på att tipsa om att du nu kan bli ägare till ett helt eget Hattori Hanzo svärd. Hardcorefans av Kill Bill vet vad vi talar om och från och med nu så är chansen stor att dina grannar kommer se dig som den coolaste personen på gatan. Tänk dock på att det faktiskt går att skada både sig själv och andra allvarligt om du inte hanterar vapen på rätt sätt, så låt produkten få vara det den är tänkt för, en prydnadssak som gör sig bra på en hylla eller upphängd på väggen.