En sen julklapp?

Hann du inte riktigt med alla bestyr i julas? Blev det lite ont om tid för att hinna träffa och ge julklappar till alla nära och kära? Ingen fara – du är förmodligen inte ensam om att inte hinna med allt under julen.

christmas

Januari är, i sin tur, ofta en tråkig och tom månad för många, som präglas av få händelser, ekande plånböcker och rejält med snö och kyla. Du som fått lite dåligt samvete över en utebliven julklapp till en vän eller släkting kan trösta dig med att en försenad present förmodligen kommer att uppskattas lika mycket nu, om inte mer, eftersom den kommer mer överraskande. Tryter fantasin, så ta gärna inspiration från tipsen nedan.

Presentkort

Något som alltid går hem oavsett person är presentkort på bio. Vintern är en perfekt tid för att krypa upp i biostolen och slippa kylan och mörkret för ett tag. Det är ett presenttips som fungerar bra för såväl honom som henne. Har du tur kanske det blir du som får följa med på den valda filmen. Då får du hoppas att hen har valt en bar film som ni båda kan uppskatta.

Tips till henne

Ett presenttips till henne är att köpa ett designat smycke. Ett smycke är ofta en personligt präglad present att ge bort, där den som ger smycket tänker på vad personen som får smycket skulle uppskatta och passa i. Dessutom kommer smycken alltid till användning, antingen till vardags eller till fest. Dessutom kommer hon att påminnas om dig när hon använder smycket.

Tips till honom

Som julklapp till honom kan du alltid satsa på en upplevelsepresent, där personen själv får välja vad han vill göra – gå på ölprovning, köra sportbil eller kanske få en muskelmassage? En upplevelsepresent kommer allt som oftast till användning och ger ett minne för livet. Försök att lista ut vad vederbörande önskar sig kan vara en bra sak.